Siroja design is een webwinkel die sjaals verkoopt die met de hand gemaakt zijn. De oude ambachtelijke technieken zoals breien, weven, haken, van stof bewerken van de sjaal met kralen borduursels worden door ons gebruikt.

 

Onze unieke sjaals worden van diverse natuurlijke materialen gemaakt, met oog voor kleine details. Onze passie om unieke producten in de markt te zetten die lang gewaardeerd worden. En niet belastend voor het milieu zijn. Maar vooral waar mensen blij van worden, en het comfortabel is om te dragen.

 

Onze ambachtelijk andere gemaakte accessoires, waaronder mutsen gebreid of gehaakt

van alpaca wol of gebreide vesten. Onze collectie sieraden, knuffels worden allemaal stuk voor stuk met de hand vervaardigd. 

 

De natuurlijke materialen waarvan een product gemaakt wordt, zorgt voor een lange levensduur.

Een handgemaakte gebreide sjaal van echte wol kan jaren meegaan. Zeker als je er zorgvuldig mee omgaat bij het wassen van de sjaal en het liggend laten drogen.

 

Daarom is het ook nog eens beter voor het milieu, doordat het product  lang gedragen wordt of een tweede leven krijgt bij iemand anders. Accessoires zijn een handige toevoeging aan je outfit, daarom is een groot aantal verschillende soorten accessoires geen overbodige luxe. En juist een kleine investering om met kleuren en vormen te spelen.

 

Wij maken verder nog sjaals op bestelling, voor meer informatie kunt u uw idee op het contactformulier beschrijven. Dit formulier kunt u vinden via de contactknop.  

Waarna wij binnen 24 uur contact opnemen wat er mogelijk is en wat de kosten zijn. 

 

Sinds 1 januari 2020 hebben ook wij een nieuw BTW nummer gekregen. Wij zijn verplicht dit te vermelden op onze website.  BTW-ID:  NL001890672B56

 


Commentaren: 0