Siroja design is een webwinkel met geweven sjaals met de hand gemaakt.

Onze unieke sjaals worden van diverse materialen gemaakt met oog voor kleine details. Onze passie om unieke producten in de markt te zetten die lang gewaardeerd worden. En niet belastend voor het milieu zijn.

 

Onze ambachtelijk gemaakte accessoires, waaronder de gebreide sjaal 

van alpaca wol. Van ieder product wordt een kleine oplage gemaakt, waardoor je verzekerd bent van een uniek op maat gemaakt product.

 

De natuurlijke materialen waarvaneen product gemaakt wordt zorgt voor een lange levensduur. Een handgemaakte gebreide sjaal van echte wol kan jaren meegaan zeker als je er zorgvuldig mee omgaat het wassen van de sjaal en liggend laten drogen.

 

Daarom is het ook nog eens beter voor het milieu. Doordat het product een tweede leven krijgt bij. Accessoires zijn een handige toevoeging aan je outfit. Daarom is een groot aantal verschillende soorten accessoires geen overbodige luxe. 

 

Wij maken verder nog sjaals en andere accessoires op maat. Voor de juiste informatie en prijsopgave is het handig, om wensen en eventueel een afbeelding op het contact formulier te zetten. Waarna wij binnen 24 uur contact opnemen wat er mogelijk is en wat de kosten zijn. 

 

 


Commentaren: 0