Armbanden  · 28. februari 2020
Uitbreiding van sieraden lijn, nieuwe armbanden. Gemaakt in diverse technieken en stijlen. Armbanden handgemaakt zoals onze gehaakte armbanden. En losse bedels die je eraan kunt klikken, favorieten stijl elfje van zilver. Of een geluksolifantje van zilver.

Maak en naaiservice · 24. februari 2020
Naast onze kleinschalige maakservice bieden wij ook een naaiservice aan. Voor meer informatie vult u het contact formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op. Onze diensten zijn ook interessant voor mode ontwerpers, of B2B producten.

vilten met wol · 13. februari 2020
Een pompoen maken van gekleurde wol. Er zit een duidelijke beschrijving in het pakket hoe je het maakt. Drie kleuren bolletjes wol, met een speciale wol vilt naald. Bij je bestelling krijg je er een klein foam prikkussen bij. Zodat je viltnaald niet breekt.

Pastel kleur voor de lente. · 10. februari 2020
Het is nog wel geen lente, er staat een stevige wind en plensbuien waar je u tegen zegt. Er soms zit er toch een dag tussen waar de zon zich eventjes laat zien. De neiging om dan even naar buiten te glippen zonder jas is groot. Een warm gebreid vest is een mooie tussen stap. Lekker warm en niet al te moeilijk om even aan te schieten. Een warm vest van alpaca wol. Of van katoen met een luchtig kant patroon, voor het warmere weer. Een goed idee zodat je geen kou vat.

Alpaca sjaals · 09. februari 2020
Waarom kiezen voor luxe alpaca wol? Omdat het niets dan voordelen heeft. Onze meeste sjaals zijn gemaakt van alpaca wol vanwege zijn mooie eigenschappen. Doordat de wol niet dik is maar toch de warme eigenschappen heeft. Is een handgemaakte sjaal gemaakt met alpacawol licht om te dragen. Waardoor met verschillende kleuren en mooie patronen de handgemaakte sjaals een uniek model zijn.De kleine alpaca lama de soort komt uit zuid amerika, gecreëerd door de Inca's vanwege de kwaliteit van de wol.

vintage designer maakservice · 12. januari 2020
Wij maken vintage designer sjaals. Op de traditionele manier gebreid, gehaakt of gemaakt van andere materialen. Unieke stukken die niet in een winkel te koop zijn. Als klanten een persoonlijk idee hebben voor een vintage designer sjaal. Daarvoor hebben wij de maak service die juist bedoelt is om net dat beetje extra uitstraling mogelijk te maken. Vraag naar onze voorwaarden, via onze contact knop. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

geweven stof · 08. januari 2020
Wat is er overgebleven van het weven en maken van stoffen. Weven is een van de oudste technieken om stof te maken. Eerst van wol later katoen en linnen. Nu is alles synthetisch, polyester. Waarom het belangrijk is om deze kennis te bewaren. Wat het eigen gemaakte zo waardevol en mooi maakt. En waarom wij kiezen om natuurlijke materialen en oude technieken te gebruiken. Waardoor wij met liefde en plezier deze handgemaakte producten maken. Vintage design, en een persoonlijke stijl ontwerpservice

artisan made · 19. oktober 2018
We love artisan made products. It helps people stay connected with natural fibers. Which we appreciate most on our skin. And we love to have something nobody else is having, so standing out of the crowed so to say.

Sieraden · 28. juni 2018
Maak je outfit helemaal compleet met kleurrijke handgemaakte sieraden. Een assortiment van armbanden, oorbellen. Kettingen en broches worden vanaf 6 april nieuw toegevoegd.

Kwaliteit handgemaakt · 19. juni 2018
Ambachtelijk gemaakt. Hoe herken je dat? Daar zijn een paar tips voor waaraan je het kunt herkennen. Dit is handig om te weten wanneer je weer een nieuw product gaat kopen.

Meer weergeven