vilten met wol · 13. februari 2020
Een pompoen maken van gekleurde wol. Er zit een duidelijke beschrijving in het pakket hoe je het maakt. Drie kleuren bolletjes wol, met een speciale wol vilt naald. Bij je bestelling krijg je er een klein foam prikkussen bij. Zodat je viltnaald niet breekt.

Alpaca sjaals · 09. februari 2020
Waarom kiezen voor luxe alpaca wol? Omdat het niets dan voordelen heeft. Onze meeste sjaals zijn gemaakt van alpaca wol vanwege zijn mooie eigenschappen. Doordat de wol niet dik is maar toch de warme eigenschappen heeft. Is een handgemaakte sjaal gemaakt met alpacawol licht om te dragen. De vele mooie kleuren zijn goed onderling te combineren. Waardoor met mooie patronen de handgemaakte sjaals een uniek model zijn.

12. januari 2020
Wij maken vintage designer sjaals. Op de traditionele manier gebreid, gehaakt of gemaakt van andere materialen. Unieke stukken die niet in een winkel te koop zijn. Als klanten een persoonlijk idee hebben voor een vintage designer sjaal. Daarvoor hebben wij de maak service die juist bedoelt is om net dat beetje extra uitstraling mogelijk te maken. Vraag naar onze voorwaarden, via onze contact knop. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

inspiration · 08. januari 2020
Wat is er overgebleven van het weven en make van stoffen. Weven is een van de oudste technieken om stof te maken. Eerst van wol later katoen en linnen.Nu is alles synthetisch, polyester. Waarom het belangrijk is om deze kennis te bewaren. Wat het eigen gemaakte zo waardevol en mooi maakt. En waarom wij kiezen om natuurlijke materialen en oude technieken te gebruiken. Waardoor wij met liefde en plezier deze handgemaakte producten maken. Vintage design, en een persoonlijke stijl ontwerpservice

artisan made · 19. oktober 2018
We love artisan made products. It helps people stay connected with natural fibers. Which we appreciate most on our skin. And we love to have something nobody else is having, so standing out of the crowed so to say.

19. juni 2018
Ambachtelijk gemaakt. Hoe herken je dat? Daar zijn een paar tips voor waaraan je het kunt herkennen. Dit is handig om te weten wanneer je weer een nieuw product gaat kopen.

inspiration · 27. mei 2018
Ontdek de eigenschappen van ambachtelijk gemaakte producten. Ze worden met liefde gemaakt. Van natuurlijke materialen, uniek omdat ze in kleine oplages gemaakt worden.

26. mei 2018
Service voor onze klant.

23. mei 2018
Het verschil tussen merinowol en gewone wol.

14. mei 2018
Voordeel van wol, in het kort beschreven.

Meer weergeven