informatie over merinowol · 10. augustus 2020
Het verschil tussen merinowol en gewone wol is het zachte en niet kriebelende karakter van deze soort. Deze merino wol wordt vaak gebruikt in kleding voor kinderen en baby's. Als gebreid, gehaakt of geweven stuk stof daarmee heb je een duurzaam en uniek textiel product. Accessoires en kleding wat gemaakt wordt van dit soort garen is erg prettig om te dragen. Het heeft daarnaast nog een lange levensduur en is ook nog eens kleurecht. Een uniek duurzaam kledingstuk waar je lang plezier van hebt.

Echte wol · 10. augustus 2020
Echte natuurlijke wol is prettig om te dragen. De eigenschappen van alpaca wol en merinowol. Het is wol van goede kwaliteit en het is milieuvriendelijk het gaat lang mee. Vooral als deze wol met natuurlijke planten is geverft. Onze sjaals worden gemaakte van echte wol waardoor ze iets duurder zijn. Maar langer meegaan, ze worden in kleine oplages gemaakt zodat het een uniek product is en blijft. Een eigen ontwerp laten uitwerken? neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Natuurlijke kleuren · 28. april 2020
Kleuren inspiratie, Het mooie weer zorgt voor een kleur beleving die weer terug komt in onze kleding.Waardoor komt dat? Bij mooi weer draag je bijvoorbeeldhet liefst lichte kleuren, en vrolijke felle tinten. Typisch iets wat bij het mooie weer past. De herfst heeft weer andere kleuren de bruine en roodachtigen. En de winter het liefst donkere tinten of ijsblauwe en paarse kleuren. Het lijkt op camouflage met de jaargetijden. Het heeft ook te maken met je goed voelen, en een boodschap uitdragen.

Ambachtelijk met de hand gemaakt. Hoe herken je dat? Er zijn een paar punten waar je het aan kunt herkennen. Tijdloze materialen: er wordt gebruik gemaakt van katoen, linnen of zijde. Het draagt prettig en voelt koel aan in de zomer het is warm in de winter. Bovendien is het brandveilig, en antistatisch. Dit is handig om te weten wanneer je weer een product gaat kopen, een product waar je lang plezier van wil hebt. Je houdt geld over voor andere spullen en je houdt rekening met het milieu.

Aparte armbanden · 28. februari 2020
Uitbreiding van sieraden lijn, nieuwe armbanden. Gemaakt in diverse technieken en stijlen. Armbanden handgemaakt zoals onze gehaakte armbanden. En losse bedels die je eraan kunt klikken, favorieten stijl elfje van zilver. Of een geluksolifantje van zilver. Gemaakt van verschillende materialen voor een unieke uitstraling. Onze maak service geeft een product naar eigen ontwerp of materialen voor meer informatie stel uw vragen via ons contact formulier.

kleding maken · 24. februari 2020
Naast onze maakservice bieden wij ook een naai- reparatie service aan. Voor meer informatie vult u het contact formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op. Onze diensten voor op maat gemaakte producten ook voor mode ontwerpers, of B2B producten.

Wol bewerken · 13. februari 2020
Een pompoen maken van gekleurde wol. Er zit een duidelijke beschrijving in het pakket hoe je het maakt. Drie kleuren bolletjes wol, met een speciale wol vilt naald. Bij je bestelling krijg je er een klein foam prikkussen bij. Zodat je viltnaald niet breekt.

Pastel kleur voor de lente. · 10. februari 2020
Het is nog wel geen lente, er staat een stevige wind en plensbuien waar je u tegen zegt. Er soms zit er toch een dag tussen waar de zon zich eventjes laat zien. De neiging om dan even naar buiten te glippen zonder jas is groot. Een warm gebreid vest is een mooie tussen stap. Lekker warm en niet al te moeilijk om even aan te schieten. Een warm vest van alpaca wol. Of van katoen met een luchtig kant patroon, voor het warmere weer. Een goed idee zodat je geen kou vat.

Alpaca wollen sjaals · 09. februari 2020
Waarom zou je kiezen voor luxe alpaca wol?Omdat die niets dan voordelen heeft. Alpaca wollen sjaals zijn prettig om te dragen. Doordat de wol niet te dik is en lekker warm. Is een sjaal gemaakt met alpacawol, licht om te dragen. In verschillende kleuren met mooie patronen zijn de handgemaakte sjaals uniek om te dragen. De kleine alpaca lama soort komt uit zuid amerika is ook hier erg geliefd vanwege de fijne wol.

Maakservice en reparatie · 12. januari 2020
Wij maken vintage designer sjaals. Op de traditionele manier gebreid, gehaakt of gemaakt van andere materialen. Unieke stukken die niet in een winkel te koop zijn. Als klanten een persoonlijk idee hebben voor een vintage designer sjaal. Daarvoor hebben wij de maak service die juist bedoelt is om net dat beetje extra uitstraling mogelijk te maken. Vraag naar onze voorwaarden, via onze contact knop. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Meer weergeven