inspiratie · 27. mei 2018
Ontdek de eigenschappen van ambachtelijk gemaakte producten. Ze worden met liefde gemaakt.

informatie · 26. mei 2018
Service voor onze klant.

informatie · 23. mei 2018
Het verschil tussen merinowol en gewone wol.

informatie · 21. mei 2018
Vanaf donderdag 24 mei kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze sturen wij u één keer in de maand toe. Hierin staan onder andere nieuwtjes, en andere leuke persoonlijke aanbiedingen. Als u zich inschrijft, krijgt u eenmalig een cadeaubon voor 10% korting op ons hele assortiment. Deze tegoedbon blijft geldig tot één jaar na de vermelde datum op de bon. Aanmelden kan via: info@sirojadesign.eu of via ons contact formulier op onze website.

informatie · 17. mei 2018
Waarom kiezen voor luxe alpaca wol? Omdat het niets dan voordelen heeft.

informatie · 14. mei 2018
Voordeel van wol, in het kort beschreven.

inspiratie · 30. april 2018
Het mooie weer zorgt voor een andere kleurbeleving. Wat weer terug komt in onze kleding waardoor komt dat?

Nieuw voor 2018 · 26. maart 2018
Na enige tijd afwezig te zijn geweest vanwege een plotseling ziektebed van een geliefd direct naaste persoon en dan toch afscheid moeten nemen. Heeft ervoor gezorgd dat er even geen nieuws was. Maar nu met het begin van de lente en het mooie weer een positieve oppepper. Ik kan u mededelen dat er vanaf morgen een nieuwe collectie aan het assortiment wordt toegevoegd. Er worden ook meer producten aan het assortiment toegevoegd om zelf creatief bezig te gaan.

Nieuw voor 2018 · 02. januari 2018
Na een drukke decembermaand hebben wij besloten om een paar aanpassingen te doen. Onze pop-up store in Venray stopt per 1 februari. Wij willen graag onze klanten persoonlijk te woord staan en service verlenen. De afstand met daarnaast nog diverse andere werkzaamheden was niet te combineren met die service. U bent daarom dan ook van harte welkom om vragen of opmerkingen te stellen via onze contactpagina of per email. U krijgt gegarandeerd binnen 2 uur een reactie terug.

24. november 2017
Het is weer bijna zover. December de gezelligste maand van het jaar staat voor de deur. Het inkopen van kadootjes en snoepgoed. Sinterklaas feest, vooral voor de kinderen een spannende tijd. Het begin van de advent kalender, het aftellen tot aan de kerst. Dan is het handig om rustig op je gemak inkopen via internet te doen met een kop warme chocomelk. Geef eens een origineel handgemaakt kado, uniek en van goede kwaliteit. Alvast gezellige voorpret toegewenst.

Meer weergeven