Gehaakte designer stola's.

Onze gehaakte designer stola´s worden stuk voor stuk met de hand gehaakt. Op de traditionele ambachtelijke manier. Wij vinden kwaliteit en persoonlijke aandacht belangrijk om tot een mooi eindproduct te komen. Waarom wij kiezen voor deze manier van werken? een stola is groter dan een gewone sjaal. Deze kan bestaan uit diverse vormen, gemaakt van luxere wol of een aparte techniek.

 

Er is bij onze gehaakte designer stola´s gebruik gemaakt van eigen ontwerpen, maar er is ook ruimte voor uw ontwerp of idee. Vraag naar meer informatie via onze contact knop. Wij geven zo snel mogelijk een reactie terug. 


Echte wol kun je het beste met de hand in lauw water wassen, niet wringen maar knijpen. Omdat anders je sjaal gaat vervilten. Met een beetje azijn of een drup wolwasmiddel dit wel goed uitspoelen, nu is jou sjaal weer helemaal fris. Liggend op een handdoek laten drogen en het blijft nog net zo mooi als toen je hem kocht. Tot zeker meer dan 10 jaar waardoor het ook nog eens een voordelig aanschaft product is.