Vintage stijl mode en woonaccessoires


Unieke sjaals, mode accessoires en interieur accessoires.  Gemaakt van echte wol, alpaca, katoen, linnen en zijde.  Deze materialen zijn bekend vanwege hun natuurlijke eigenschappen. Door het gebruik van natuurlijke materialen  blijven ze bij de juiste behandeling  jarenlang mooi waarmee U langer  kunt genieten van uw aankoop. Heeft U een eigen ontwerp of idee voor een sjaal of andere accessoire. Dan maken wij dit graag voor U op maat, vooral in kleine oplages. Voor een authentiek product.

 

Wij hebben meer dan 35 jaar vakkundige kennis in diverse technieken  en ontwerpen om van uw product  een mooi eindproduct te maken. Op de ambachtelijke traditionele manier gemaakt.

 


Gehaakte sjaal met gehaakte roosjes
Gehaakte roosjes sjaal

Gemaakt van natuurlijke materialen die lang mooi blijven.


Onze designer sjaals  en andere accessoires worden in Nederland gemaakt. Waardoor we  toezicht op de kwaliteit van de materialen en het maakproces hebben. Hierdoor kunnen wij een kant en klaar product snel leveren. We werken graag met natuurlijke producten die lang mooi blijven en tijdloos zijn. Het staat garant voor lang plezier van je aankoop hebben, bewuster omgaan met grondstoffen en het is ook nog eens beter voor het milieu. Omdat het beter geschikt is om te recyclen, dan iets wat van plastic gemaakt is zoals polyester, nylon, synthetische materialen. 

Met een goede behandeling bij het wassen van een wollen sjaal is zo'n sjaal nog jarenlang mooi. En het pillen van wol kun je verhelpen door een pluizen verwijder apparaatje te gebruiken. Een product van een goede kwaliteit kun je vaak weer verder verkopen of geven aan een goed doel als je erop uitgekeken bent.

 

In onze producten zit veel tijd en energie en worden met liefde gemaakt. Waarbij U de zekerheid heeft om een goed kwaliteit product te kopen. Waar U nog lang plezier van heeft.


Geweven sjaals en andere unieke accessoires en woonaccessoires ambachtelijk gemaakt.


Onze geweven sjaals en andere unieke sjaals worden met verschillende materialen gemaakt en afgewerkt. Met kralen, pailletten, of borduursels en gehaakte bloemen zoals bij onze granny square sjaals. De gebreide sjaals  worden bijvoorbeeld met kabels of andere patronen gebreid. Op dit moment hebben we een paar voorbeelden op onze website staan. Een eigen ontwerp gebreid of gehaakt, geweven behoort tot de vele mogelijkheden waar wij jarenlange ervaring in hebben. Het is mogelijk om volgens eigen smaak en ontwerp een eigen collectie te creëren. 

Handgebreide witte sjaal
gebreide witte sjaal

Wij maken sjaals en mode en woonaccessoires naar eigen ontwerp.


Wij maken sjaals in verschillende vormen, zoals rechthoekig, of een driehoekige omslagdoek waardoor je het op verschillende manieren kunt dragen. De afmetingen kunnen aangepast worden van klein tot grote omslagdoeken. Het is mogelijk om motieven erin te verwerken of andere materialen.

 

 

Handgebreide sjaal
Gebreide sjaal

Onze professionele ervaring met diverse traditionele technieken en het ontwerpen ervan.


Wij hebben jarenlange ervaring in diverse technieken van het maken van gebreide en gehaakte producten. En in het ontwerpen van diverse modellen en het uitwerken daarvan.

Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring in diverse borduurtechnieken op de traditionele manier. Het geeft een andere uitstraling dan een machinaal geborduurd product.  Er kunnen verschillende diktes garen gebruikt worden.  En verder bewerkt worden met kralen en pailletten.

 

Een stola of rechthoekige sjaal, zijn heel gemakkelijk op verschillende manieren te dragen.Of een hele lange das, een col die lekker warm is bij guur weer. Het garen waar wij het liefst mee werken is wol, alpaca. Of andere natuurlijke vezels zoals zijde omdat je daar het langste plezier van hebt, prettig draagt en natuurlijk aanvoelt. Daarnaast is het ook beter voor het milieu want zo'n natuurlijk product is erg gewild voor een tweede leven. 

Je zou het door kunnen verkopen omdat het waardevol en uniek is. Of aan iemand kado geven of aan een 2de hands zaak schenken.