Granny square sjaal en siroja design sjaals


Granny square sjaal en Siroja design sjaals. Is een selectie ambachtelijk gemaakte  mode accessoires in retro stijl nieuw met een knipoog naar vroeger.

Ze zijn met de hand gebreid of gehaakt of geweven van natuurlijke stoffen. De in beperkte oplages gemaakte producten zijn een unieke aanvulling aan je outfit. 

 

Accessoires zijn niet duur en erg veelzijdig om je eigen look iedere dag anders er uit te laten zien.

Een sjaal, of sieraden zoals oorbellen, keting en armband geven net dat beetje meer aan je complete outfit. 

Sieraden, een paar oorbellen of een sjaal het is maar net wat je mooi vindt.

 

Onze maakservice bestaat uit accessoires of op kleding stukken op maat gemaakt. Duurzaam omdat we rekening willen houden met het milieu, en tijdloos waardoor je het altijd kunt dragen. 


Gehaakte sjaal met gehaakte roosjes
Gehaakte roosjes sjaal

Waar wordt het gemaakt?

Onze design sjaals  worden in Nederland gemaakt. Waardoor we  toezicht op de kwaliteit van de materialen en het maakproces hebben. Hierdoor kunnen wij een kant en klaar product snel leveren.

We werken graag met natuurlijke producten die langer mooi blijven, en tijdloos zijn.

Je hebt er langer plezier van en het is ook nog eens beter voor het milieu. 

 

 

Met een goede behandeling bij het wassen van een wollen sjaal is zo'n sjaal na 10 jaar nog steeds mooi.

Het pillen van wol kun je verhelpen door als het echt niet meer uitziet een pluizen aparaatje te gebruiken. Een product van een goede kwaliteit kun je vaak weer verder verkopen of geven aan een goed doel als je erop uitgekeken bent.

 

In onze producten zit veel tijd en energie maar het wordt met liefde gemaakt. De kwaliteit van het garen en stof is belangrijk voor het comfortabele dragen van je kleding zodat je er langer plezier van hebt.


Geweven sjaals, unieke sjaals en gebreide sjaal.

Onze geweven sjaals en andere unieke sjaals worden met verschillende materialen gemaakt en afgewerkt. Met kralen, pailletten, of borduursels en gehaakte bloemen zoals bij onze granny square sjaals. De gebreide sjaals  worden bij voorbeeld met kabels of andere patronen gebreid. Op dit moment hebben we een paar voorbeelden op onze website staan. Een eigen ontwerp gebreid of gehaakt, geweven of in elkaar genaait behoord tot de vele mogelijkheden waar wij jarenlange ervaring in hebben. 

Handgebreide witte sjaal
gebreide witte sjaal

Wij maken sjaals in verschillende vormen.

Wij maken sjaals in verschillende vormen, zoals rechthoekig, of een driehoekige omslagdoek waardoor je het op verschillende manieren kunt dragen. De afmetingen kunnen aangepast worden van klein tot grote omslagdoeken. Het is mogelijk om motieven erin te verwerken of andere materialen.

 

 

Handgebreide sjaal
Gebreide sjaal

Onze ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in diverse technieken van het maken van gebreide en gehaakte sjaals.

Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring in diverse borduurtechnieken die met de hand gedaan worden. Het geeft een andere uitstraling dan een machinaal geborduurd product.  Er kunnen verschillende diktes garen en manieren gebruikt worden eventueel nog bewerkt met kraaltjes en pailletten.

 

Wij  maken graag een aparte persoonlijke op maat gemaakte sjaal omdat smaken verschillen en je een eigen uniek product wilt hebben. Een stola of rechthoekige sjaal, zijn heel gemakkelijk op verschillende manieren te dragen.Of een hele lange das, een kol die lekker warm is bij guur weer. Het garen waar wij het liefst mee werken is wol, alpaca. Of andere natuurlijke vezels omdat je daar het langste plezier van hebt. En het is goed voor het milieu, zo'n product is erg gewild voor een tweede leven.  Je zou het door kunnen verkopen omdat het waardevol is of aan iemand geven die er dan weer blij mee is Of aan een 2 de handse zaak doneren.