Vier verschillende stijlen mode en woonaccessoires.


De granny square sjaal en andere Siroja design sjaals, kussen hoezen, spreien, schilderijen.

Is een serie ambachtelijk gemaakte  mode en woonaccessoires in vier verschillende stijlen.

Ze zijn op de traditionel manier gemaakt, van natuurlijke stoffen. De in beperkte oplages gemaakte producten zijn een unieke aanvulling op jouw outfit en interieur.

 

Accessoires zijn niet duur en daarom erg veelzijdig.   Een sjaal, of sieraden zoals oorbellen en armband geven net dat beetje meer aan je complete outfit.   Of de leuke kussens, spreien, schilderijen en andere snuisterijen.

Wij hebben een uitgebreide collectie, ambachtelijk gemaakte producten.

 

Duurzaam omdat we rekening willen houden met het milieu.

Producten gemaakt van top kwaliteit stoffen en garens, en gewoon hier gemaakt en verzonden.


Gehaakte sjaal met gehaakte roosjes
Gehaakte roosjes sjaal

Gemaakt van natuurlijke materialen die ervoor zorgen dat je er nog jarenlang plezier van hebt.


Onze design sjaals  worden in Nederland gemaakt. Waardoor we  toezicht op de kwaliteit van de materialen en het maakproces hebben. Hierdoor kunnen wij een kant en klaar product snel leveren.

We werken graag met natuurlijke producten die langer mooi blijven, en tijdloos zijn.

Je hebt er langer plezier van en het is ook nog eens beter voor het milieu. 

 

 

Met een goede behandeling bij het wassen van een wollen sjaal is zo'n sjaal nog jarenlang mooi. En het pillen van wol kun je verhelpen door een pluizenverwijderaar te gebruiken. Een product van een goede kwaliteit kun je vaak weer verder verkopen of geven aan een goed doel als je erop uitgekeken bent.

 

In onze producten zit veel tijd en energie en worden met liefde gemaakt. De kwaliteit van het garen en stof is belangrijk voor het comfortabel dragen. En langere levensduur van producten.


Geweven sjaals en andere unieke accessoires en woonaccessoires zijn ambachtelijk gemaakt.


Onze geweven sjaals en andere unieke sjaals worden met verschillende materialen gemaakt en afgewerkt. Met kralen, pailletten, of borduursels en gehaakte bloemen zoals bij onze granny square sjaals. De gebreide sjaals  worden bijvoorbeeld met kabels of andere patronen gebreid. Op dit moment hebben we een paar voorbeelden op onze website staan. Een eigen ontwerp gebreid of gehaakt, geweven behoort tot de vele mogelijkheden waar wij jarenlange ervaring in hebben. Het is mogelijk om volgens eigen smaak en ontwerp een eigen collectie te creëren. 

Handgebreide witte sjaal
gebreide witte sjaal

Wij maken sjaals en mode en woonaccessoires naar eigen ontwerp.


Wij maken sjaals in verschillende vormen, zoals rechthoekig, of een driehoekige omslagdoek waardoor je het op verschillende manieren kunt dragen. De afmetingen kunnen aangepast worden van klein tot grote omslagdoeken. Het is mogelijk om motieven erin te verwerken of andere materialen.

 

 

Handgebreide sjaal
Gebreide sjaal

Onze professionele ervaring met diverse traditionele technieken en het ontwerpen ervan.


Wij hebben jarenlange ervaring in diverse technieken van het maken van gebreide en gehaakte producten. En in het ontwerpen van diverse modellen en het uitwerken daarvan.

Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring in diverse borduurtechnieken op de traditionele manier. Het geeft een andere uitstraling dan een machinaal geborduurd product.  Er kunnen verschillende diktes garen gebruikt worden.  En verder bewerkt worden met kralen en pailletten.

 

Een stola of rechthoekige sjaal, zijn heel gemakkelijk op verschillende manieren te dragen.Of een hele lange das, een col die lekker warm is bij guur weer. Het garen waar wij het liefst mee werken is wol, alpaca. Of andere natuurlijke vezels zoals zijde omdat je daar het langste plezier van hebt, prettig draagt en natuurlijk aanvoelt. Daarnaast is het ook beter voor het milieu want zo'n natuurlijk product is erg gewild voor een tweede leven. 

Je zou het door kunnen verkopen omdat het waardevol en uniek is. Of aan iemand kado geven of aan een 2de hands zaak schenken.