Siroja handgemaakte sjaals


Bij Siroja design worden de sjaals met de hand gemaakt.


Iedere sjaal is handgebreid of gehaakt in diverse kleuren.

Onze andere sjaals zijn bewerkt met kralen, pailetten, of geweven met diverse soorten materialen. Ze worden in beperkte oplage gemaakt zodat het een unieke sjaal blijft. 


Ambachtelijke accessoires made by Siroja design.
Ambachtelijke accessoires.

 

 

 

 

Welkom, bij Siroja Design

 

 

Het idee is ontstaan omdat tegenwoordig alles in grote oplages gemaakt wordt. Onpersoonlijke producten die niet de eigen stijl benadrukken.

 

Maar een unieke handgemaakte sjaal voor een persoonlijke uitstraling. En de mogelijkheid een eigen ontwerp te laten maken, voor een eigen stijl.

 

 

 

 

 

 

Waarom sjaals en accessoires? omdat accessoires niet tijdgebonden zijn aan  mode het is een toevoeging aan een t-shirt of ander kledingstuk. Waardoor je outfit er net weer even anders uit ziet. Een sjaal kan altijd gedragen worden of het nu koud of warm is. Je neemt een ander model gemaakt van dunner materiaal, meestal 100 % katoen, linnen, kant. Zoals de gehaakte sjaals met een kantpatroon of de gekleurde granny squares met gehaakte bloemen. De sjaals voor het koudere weer zijn gemaakt van echte wol of alpaca wol,meestal gebreid voor een dichte wollen warme sjaal. Vooral prettig bij guur weer en nat weer. 

 

Onze sjaals zijn niet terug te vinden in de winkel omdat ze op maat gemaakt worden. Onze klant kan ook naar eigen unieke smaak een op maat gemaakt product laten maken. Daarmee garanderen wij het unieke van iedere sjaal. En een bijkomend voordeel het milieu wordt gespaard omdat de grondstoffen gemakkelijk weer te her-gebruiken zijn. En een kringloop winkel is hier ook heel blij mee, heel anders is het met de kwaliteit van de goedkope, snelle kleding die niet meer recyclebaar is. Dus met een handgemaakte kwaliteits sjaal steun je ook nog eens het milieu en ben je goed bezig.

 

Onze accessoires en sjaals worden gemaakt door creatieve enthousiaste mensen met een jarenlange ervaring in verschillende technieken.

  

Mist u nog iets in of aan ons assortiment? wilt u graag weten welke technieken, materialen of kleuren gebruikt kunnen worden en waar wij ervaring in hebben? Meer informatie kunt u opvragen via onderstaande button het formulier kunt u invullen. Wij mailen u dezelfde dag nog terug.