Sieraden ambachtelijk gemaakt


Bij sieraden ambachtelijk gemaakt. Horen armbanden,oorbellen, kettingen en broches, sjaalspelden. Sieraden die niet in de winkel te krijgen zijn. Ze  worden van verschillende materialen gemaakt, voor unieke producten. 


Linnen tassen.

Onze  linnen tassen worden gemaakt van stof of andere materialen. Een kleine collectie bewerkt met textielverf en kralen, waardoor het unieke stukken zijn. Gehaakte of gebreide tassen met de hand gemaakt.


Textiel verf, breilooms en fournituren.

Verder hebben wij een collectie stofverf om stoffen te beschilderen, te fixeren met een strijkijzer. 

De bekende knifty knitter brei ringen langwerpig of rond in verschillende formaten. Om een sjaal te punniken, of een muts handig voor als breipennen te zwaar of te onhandig zijn. De punnik (brei)ring kun je gewoon op tafel leggen en het garen wip je met een speciale naald over de haakjes heen. Je kunt er diverse patronen mee maken, lussen opzetten . 

Producten om zelf creatief aan de slag te gaan. Zoals onze zijde en stof verf zijn ook beschikbaar in ons assortiment, klosjes garen naalden, kopspelden en noem maar op. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Mist u nog iets laat het ons weten.