nieuw voor 2018

nieuw voor 2018 · 21. mei 2018
Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, krijgt u een cadeaubon voor €15,- korting op ons hele assortiment bij een bestelling vanaf €50,-/ Deze tegoedbon blijft geldig tot één jaar na de vermelde datum op de bon. Aanmelden kan via: info@sirojadesign.eu of via ons contact formulier op onze website.

nieuw voor 2018 · 26. maart 2018
Na enige tijd afwezig te zijn geweest vanwege een plotseling ziektebed van een geliefd direct naaste persoon en dan toch afscheid moeten nemen. Heeft ervoor gezorgd dat er even geen nieuws was. Maar nu met het begin van de lente en het mooie weer een positieve oppepper. Ik kan u mededelen dat er vanaf morgen een nieuwe collectie aan het assortiment wordt toegevoegd. Er worden ook meer producten aan het assortiment toegevoegd om zelf creatief bezig te gaan.

nieuw voor 2018 · 02. januari 2018
Na een drukke decembermaand hebben wij besloten om een paar aanpassingen te doen. Onze pop-up store in Venray stopt per 1 februari. Wij willen graag onze klanten persoonlijk te woord staan en service verlenen. De afstand met daarnaast nog diverse andere werkzaamheden was niet te combineren met die service. U bent daarom dan ook van harte welkom om vragen of opmerkingen te stellen via onze contactpagina of per email. U krijgt gegarandeerd binnen 2 uur een reactie terug.