Bij Siroja design accessoires vind u onder andere, dikke wollen dames sjaals en geweven sjaals.


Deze unieke sjaals worden op de ambachtelijke manier gemaakt.


Ambachtelijke accessoires made by Siroja design.
Ambachtelijke accessoires.

Bij Siroja Design in Sevenum worden wollen dames sjaals en andere accessoires waaronder interieur accessoires  op de ambachtelijke manier met de hand gemaakt.  

 

Het idee is ontstaan door de toename van grootschalig machinaal gemaakte producten. Waarbij goedkope grondstoffen gebruikt worden, die meestal broeierig aanvoelen, en snel verslijten. Via onderzoek is gebleken dat de kleding afvalberg steeds groter wordt. En dat de gebruikte materialen niet afgebroken worden door de natuur maar zelfs een bedreiging vormen  hierdoor. Wij willen graag mooie en uniek producten aanbieden, rekening houdend met het milieu, voor een betaalbare prijs.  En de voordelen die de natuurlijke grondstoffen hebben, goed voor ons is en voor de omgeving. Daarom zijn bijna alle producten die wij verkopen gemaakt van natuurlijke materialen.  Stoffen niet zweten, echt warm houden bijna niet verslijten maar hun mooie kleur houden en ook nog eens goed voor onze gezondheid zijn. Daarnaast kunnen deze stoffen ook prima gerecycled worden het een andere product. Onze producten gaan niet rafelen of krijgen gaatjes. Ze hebben een goede pasvorm en houden die ook zelfs na vaak wassen. 

 

Wij leveren ook maatwerk, u kunt hiervoor meer informatie over krijgen via ons contact formulier. U kunt ons ook bereiken via: info@sirojadesign.eu

 

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

 

 

 

En als u zich nu aanmeld voor onze onze nieuwsbrief krijgt u van ons nog een extra tegoedbon van €15,- die u bij uw volgende bestelling kunt gebruiken of om cadeau te geven. Onze  tegoedbon is een heel jaar geldig op ons complete assortiment. Gewoon omdat wij het fijn vinden dat u onze klant wordt.