Ambachtelijk gemaakt.


Ambachtelijk gemaakt.

 

Hoe herken je ambachtelijk gemaakte producten? juist bij textiel is het echte handwerk een manier om jezelf  te onderscheiden. Met voedsel is dit bijna niet te achterhalen. Als er aan een paar richtlijnen is voldaan mogen ze het "ambachtelijk gemaakt" noemen. Maar meestal is het dan nog een industrieel vervaardigd product.

 

Omdat wij nauwgezet handmatig onze producten maken sluiten we fouten zoveel mogelijk uit. En zie ik toe op een hogere kwaliteit dan met confectie tegenwoordig te koop is. Dit resulteert in een betere pasvorm en een duurzaam foutloos product. Daarom kiezen wij voor ambachtelijke handgemaakte producten, geproduceerd in Nederland. Zodat wij een goede kwaliteit en werkomstandigheden kunnen garanderen. 

Door de hogere kwaliteit garens, deze gaan niet pillen (bolletjes vorming)gaan onze kledingstukken langer mee. Het zijn tijdloze kledingstukken, die lang meegaan.

 

Kwaliteit kledingstukken van goed design kom je jaren later tegen in de kledingkast van je zus of kind. Voor een nieuw leven, mooi toch?