Bij Siroja design accessoires vind u onder andere, dikke wollen dames sjaals en geweven sjaals.


Deze unieke sjaals worden op de ambachtelijke manier gemaakt.


Ambachtelijke accessoires made by Siroja design.
Ambachtelijke accessoires.

Bij Siroja Design in Sevenum worden wollen dames sjaals en accessoires naar eigen ontwerp nog op de ambachtelijke manier gemaakt. 

 

Het idee is ontstaan vanwege de toename van machinaal gemaakte producten voornamelijk uit andere landen. Wij willen graag mooie en uniek producten aanbieden. De met de hand gemaakte wollen dames sjaals, gehaakte sjaals en accessoires zijn een mooie aanvulling op uw moderne kleding. Als u bij ons een unieke op de ambachtelijke manier gemaakte sjaal koopt,heeft u een goed apart en goed product wat u nergens anders vind.

 

Ons koop minder, koop beter motto helpt niet alleen het milieu. Maar zorgt er ook voor dat mensen meer lokaal kopen en verkopen, waardoor er zelfs werkgelegenheid ontstaat voor de mensen hier. En nog een voordeel is hierdoor hoeft men niet ver te reizen waardoor je ook nog eens milieu/ CO2 vriendelijk bezig bent. 

 

 

 

Neemt u contact met ons op als u vragen heeft over de levering via onze contact knop. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Een andere service van ons een eigen model sjaal gemaakt in een andere kleur, ander garen of met een ander patroon. Stel uw vragen over het maken van de unieke sjaals  via ons contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

 

En als u zich nu aanmeld voor onze onze nieuwsbrief krijgt u van ons nog een extra tegoedbon van €15,- die u bij uw volgende bestelling kunt gebruiken of om cadeau te geven. Onze  tegoedbon is een heel jaar geldig op ons complete assortiment. Gewoon omdat wij het fijn vinden dat u onze klant wordt.