Woon en mode accessoires


Kleurrijke gehaakte sieraden by siroja design.


Gehaakt handgemaakt vest siroja design
vintage designer gehaakt vest

Onze luxe gehaakte of gebreide luxe vintage designer sjaals zoals een witte sjaal of een gebreide muts van verschillende soorten materialen. Tijdloos en gemaakt van wol of andere kwaliteit garen. 

 

De vintage designer kleding stijl, tegenwoordig wordt deze gebruikt voor cosplay kleding. De oude vintage stijl voor een aparte look, een unieke combinatie met de moderne stijlen. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden, om een vintage ontwerp te laten uitwerken gehaakt,  gebreidt of geweven.

 

Er wordt gebruik gemaakt van  kant van de traditionele kantfabriek uit Horst   in onze nieuwe collectie geweven stoffen. Die half januari toegevoegd wordt aan de geweven sjaals.

Het unieke gemaakte kant met nog de traditionele machines is een mooie toevoeging aan een vintage ontwerp.

Beleef het vintage gevoel van het dragen van kleding met katoen of linnen kant.

Voor 1900 was het dragen van kant alleen mogelijk voor rijke mensen, het werd met de hand gemaakt. Dit was een intensief proces waar veel tijd in ging zitten en daardoor erg duur was.

Maar door de uitvinding van de kantklos machines werd het kant goedkoper zodat meer mensen het konden dragen. 

Een van de specialiteiten is de jeanskantlint  gemaakt van gerecyclede jeans, die je overal op kunt maken. Voor een unieke uitstraling. 

 

 

Daarnaast maken we gebruik van breigarens zoals  alpaca, wol mohair en andere soorten van  De Wolhook Bertrams uit Panningen. De eigenaresse staat bekend om de geweldige service en klantvriendelijkheid. Een uitgebreid kleurrijk garen assortiment met regelmatig leuke aanbiedingen en uitgebreidt assortiment.