Bij Siroja design accessoires vind u onder andere, dikke wollen dames sjaals en geweven sjaals.


Deze unieke sjaals worden op de ambachtelijke manier gemaakt.


Ambachtelijke accessoires made by Siroja design.
Ambachtelijke accessoires.

Bij Siroja Design in Sevenum worden wollen dames sjaals en accessoires nog op de ambachtelijke manier gemaakt. 

 

Het idee is ontstaan door de toename van machinaal gemaakte producten. Wij willen graag mooie en uniek producten aanbieden. De met de hand gemaakte wollen dames sjaals, gehaakte sjaals en accessoires zijn een mooie aanvulling op uw moderne kleding. Als u bij ons een op de ambachtelijke manier gemaakte sjaal koopt, heeft u een kwalitatief en uniek product.

 

Ons koop minder, koop beter motto helpt het milieu. 

 

Neemt u contact met ons op als u vragen heeft over de levering via onze contact knop. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Onze service een eigen model sjaal gemaakt in een andere kleur, ander garen of met een ander patroon voor een persoonlijk product. Over het maken van de unieke producten neem contact op via onze contactformulier knop. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

 

 

En als u zich nu aanmeld voor onze onze nieuwsbrief krijgt u van ons nog een extra tegoedbon van €15,- die u bij uw volgende bestelling kunt gebruiken of om cadeau te geven. Onze  tegoedbon is een heel jaar geldig op ons complete assortiment. Gewoon omdat wij het fijn vinden dat u onze klant wordt.