Zijde sjaals, kant sjaals en hippe sjaal


De zijde sjaals zijn gemaakt van bourette zijde, satijn zijde, chiffon zijde, en pongee zijde ook wel habotai zijde gemaakt. De kant sjaals worden, gehaakt, gebreidt met dun zijde garen of katoen. En de hippe sjaal is een sjaal die gemaakt is van verschillende materialen.


Zijde sjaal

Zijde sjaal van Dupion zijde

Kleur: oranje, rood mix

100% Dupion zijde 

Bestelnummer: K00106000

Zijde sjaal

€ 85,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Organza sjaal

Organza sjaal

groen geborduurde stola met een gehaakte sierrand.

Bestelnummer: K00106001

Groen geborduurde organza sjaal afgezet met een gehaakte rand.

€ 65,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Zijden sjaal

Zijden sjaal batik bewerkt.

Bestelnummer: K00106002

Zijde sjaal gebatikt.

€ 85,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Onze zijden luxe sjaals en organza sjaals ambachtelijk gemaakt.


De  zijden sjaal is een luxe product er zijn verschillende soorten zijde stoffen te vinden. Ruwe zijde met structuur de bourette zijde, chifon zijde, crepe de chine, dupion zijde, tussah zijde en zo nog veel meer. Een zijden sjaal is licht en elegant, comfortabel om te dragen bij wat warmer weer. Een prachtig natuur product, doorzichtig of niet met een glans die luxe uitstraalt. Kanten sjaals worden gehaakt van dun garen, of van echt kant. 

Onze op maat gemaakte zijden sjaals worden in beperkte oplage gemaakt. Wij werken hierbij graag met verschillende stoffen, zijde verf en diverse andere technieken. Het vilten van zijden sjaals, shibori techniek, stempelen, of borduursels maken een sjaal uniek. Voor meer informatie over een op maat gemaakt product in uw stijl via onderstaande contant knop.