Bohemian kleurrijke sjaals Siroja design


Sjaals uniek en handgemaakt.


Gebreide Rain drops sjaal

Gebreide sjaal met kraaltjes.

Kleur: pasteltinten

Materiaal: katoen  en kraaltjes

Bestelnummer: K00105001

Gebreide sjaal met kraaltjes

€ 59,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

De Bohemian sjaals handgemaakte aparte sjaals in beperkte oplages. Er worden duurzame materialen gebruikt, die lang mee gaan. De met de hand ambachtelijk gemaakte Art sjaals worden van natuurlijke materialen gemaakt wat veel voordelen heeft. Ze zijn vochtdoorlatend zijn toch warm en weer snel droog. Als je een product hebt wat gemaakt is van synthetisch materialen blijf je het koud hebben, het voelt zweterig aan waardoor je het niet prettig dragen is. Wol heeft als eigenschap dat het niet snel gaat stinken waardoor je het niet vaak hoeft te wassen waardoor het product lang mooi blijft. Vocht doorlatend is, je echt warm houdt het is verder een duurzaam garen of stof wat jaren lang meegaat. Daarbij is het duurzaam om een natuurlijk product te gebruiken, waar je jaren plezier van hebt.

 

Een handgemaakte Art sjaal is niet alleen prettig om te dragen maar blijft ook nog eens jaren mooi waardoor je geld bespaard. Als je het op de juiste manier wast met handwarm water en liggend laten drogen. Je mag geen chemische middelen gebruiken bij het wassen en weinig wol wasmiddel. Een klein beetje azijn in het spoelwater zorgt ervoor dat je sjaal weer fris ruikt.

 

Het is ook mogelijk om een sjaal te laten borduren bijvoorbeeld met kralen en pailletten of (wollen) borduurgaren en andere materialen voor een uniek art model. Met een handgemaakte sjaal kun je een uniek product maken de vele mogelijkheden door

het gebruiken van verschillende kleuren, versieringen, ingebreide patronen, aparte vormen te spelen zijn eindeloos. De ontwerpen van verschillende soorten sjaals waarbij wij gebruik maken van verschillende soorten materialen. Deze technieken kunnen ook gebruikt worden in het interieur. De stoffen kunnen gebruikt worden voor kussen hoezen, en andere producten gemaakt van stof en wol. Daarnaast maken we ook sieraden en andere mode accessoires van deze materialen.

 

Wij hebben jarenlange ervaring in diverse technieken van bewerken van en met stoffen. De borduurtechnieken die met de hand gemaakt worden, deze vorm van borduren zoals embroderie, jacobean embroderie, Blackwork, white work en het gebruik van kralen en pailletten is een specialisme op zich. Het zorgt ervoor dat je echt een uniek product hebt. Verder maken wij producten niet alleen van wol maar ook van linnen,katoen, satijn, en kant. Waarbij we ook gebruik kunnen maken van het manipuleren van stoffen een techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van draad en stukjes stof om een drie demensionale stof te fabriceren.

 

Wij kopen onze grondstoffen zoveel mogelijk in bij lokale fabrikanten, het voortbestaan van grondstoffen die in eigen land te verkrijgen zijn. Dit is gunstig voor onze economie en werkgelegenheid. Daarnaast is het minder belastend voor het milieu er is minder gebruik van vervoer nodig.

Informeer naar onze voorwaarden voor wat er mogelijk is om een product op maat te maken via de onderstaande contactknop of email: info@sirojadesign.eu. 

 

Wij nemen daarna dezelfde dag nog contact met je op.