Kwaliteit
handgemaakt · 25. november 2023
Kwaliteit en handgemaakt voor een duurzame leefstijl. Ontdek de eigenschappen van ambachtelijk gemaakte producten. Ze worden met liefde gemaakt, van natuurlijke materialen. Uniek omdat ze in kleine oplages gemaakt worden.

Pastel kleuren
Pastel kleur voor de lente. · 08. augustus 2023
Pastel kleuren zijn tijdloos en vaak terug te vinden in winter en voorjaars seizoen mode. Het zijn zachte kleuren die gecombineerd kunnen worden met wit of zwart als basiskleur. Een gebreid vest in een zachte pastel kleur van zachte wol of katoen is handig om even aan doen over een blouse of T-shirt en staat erg mooi. Zachte wol soorten zoals alpaca, of kid silk voor een luxe uitstraling of van 100 % katoen met een luchtig kant patroon voor als het net niet warm genoeg is.

Merinowol eigenschappen
Merino wol een bijzondere wolsoort · 08. augustus 2023
Het verschil tussen merinowol en gewone wol is het zachte en niet kriebelende karakter van deze soort. Deze merino wol wordt vaak gebruikt in kleding voor kinderen en baby's. Als gebreid, gehaakt of geweven stuk stof daarmee heb je een duurzaam en uniek textiel product. Accessoires en kleding wat gemaakt wordt van dit soort garen is erg prettig om te dragen. Het heeft daarnaast nog een lange levensduur en is ook nog eens kleurecht. Een uniek duurzaam kledingstuk waar je lang plezier van hebt.

Waar komt alpaca wol vandaan?
08. december 2020
Waarom zou je kiezen voor luxe alpaca wol? en waar komt de alpaca wol eigenlijk vandaan? De eigenschap van alpacawol is dat ze licht en luchtig om te dragen is. In verschillende kleuren met mooie patronen zijn de handgemaakte sjaals unieke stukken. Deze wol komt van de kleine alpaca lama uit zuid amerika en is hier ingevoerd voor de wol.

Wol voor een warme sjaal
Echte wol · 10. augustus 2020
Echte natuurlijke wol is prettig om te dragen. De eigenschappen van alpaca wol en merinowol, voor een warme sjaal. Wol van goede kwaliteit en het is milieuvriendelijk het gaat lang mee. Vooral als deze wol met natuurlijke planten is geverft. Onze sjaals worden gemaakte van echte wol waardoor ze iets duurder zijn. Maar langer meegaan, ze worden in kleine oplages gemaakt zodat het een uniek product is en blijft. Een eigen ontwerp laten uitwerken? neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Natuurlijke kleuren · 28. april 2020
Kleuren inspiratie, Het mooie weer zorgt voor een kleur beleving die weer terug komt in onze kleding.Waardoor komt dat? Bij mooi weer draag je bijvoorbeeldhet liefst lichte kleuren, en vrolijke felle tinten. Typisch iets wat bij het mooie weer past. De herfst heeft weer andere kleuren de bruine en roodachtigen. En de winter het liefst donkere tinten of ijsblauwe en paarse kleuren. Het lijkt op camouflage met de jaargetijden. Het heeft ook te maken met je goed voelen, en een boodschap uitdragen.

Ambachtelijk met de hand gemaakt. Hoe herken je dat? Er zijn een paar punten waar je het aan kunt herkennen. Tijdloze materialen: er wordt gebruik gemaakt van katoen, linnen of zijde, zoals onze unieke sjaals. Het draagt prettig en het is brandveiliger en antistatisch. Dit is handig om te weten wanneer je weer een product gaat kopen, een product waar je lang plezier van wil hebt. Je houdt geld over voor andere spullen en je houdt rekening met het milieu.

Aparte armbanden · 28. februari 2020
Uitbreiding van sieraden lijn, nieuwe armbanden. Gemaakt in diverse technieken en stijlen. Armbanden handgemaakt zoals onze gehaakte armbanden. En losse bedels die je eraan kunt klikken, favorieten stijl elfje van zilver. Of een geluksolifantje van zilver. Gemaakt van verschillende materialen voor een unieke uitstraling. Onze maak service geeft een product naar eigen ontwerp of materialen voor meer informatie stel uw vragen via ons contact formulier.

Kleding maken · 24. februari 2020
Naast onze maakservice bieden wij ook een naai- reparatie service aan. Voor meer informatie vult u het contact formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op. Onze diensten voor op maat gemaakte producten ook voor mode ontwerpers, of B2B producten.

Wol bewerken · 13. februari 2020
Een pompoen maken van gekleurde wol. Er zit een duidelijke beschrijving in het pakket hoe je het maakt. Drie kleuren bolletjes wol, met een speciale wol vilt naald. Bij je bestelling krijg je er een klein foam prikkussen bij. Zodat je viltnaald niet breekt.

Meer weergeven