Unieke sjaals en accessoires


Unieke tassen handgemaakt

Handgeborduurde tas
linnen tas

Ambachtelijk gemaakt, hoe herken je dat? Daar zijn een paar tips voor hoe je het kunt herkennen.

Tijdloze kleding en materialen: er wordt gebruik gemaakt van katoen, linnen of zijde.

Dit is textiel gemaakt van natuurlijke vezels wat prettig draagt. Deze stoffen voelen  koel aan in de zomer en zijn warm in de winter. Daarbij is de pasvorm goed en het valt natuurlijk waardoor je kleding stuk mooier staat. Kleding die je in winkels koopt die goedkoop lijken zijn pret â porter gemaakt. Volgens een standaard patroon, terwijl ieder mens een ander figuur heeft. Daarbij de mouwen en broekspijpen te lang zijn, zodat je het moet inkorten of omslaan. Extra werk dus waarop bespaart is maar dat je nu zelf moet gaan doen, of laten doen. Bijkomende kosten die het weer duurder maken.

Bovendien is de stof zoals wol brandveilig, en anti statisch waardoor je de bekende schok niet krijgt als je een deurklink vast pakt dit is anders bij synthetische stoffen.

 

Dit is  handig om te weten als je een product gaat kopen waar je lang plezier van wilt hebben.

 

Je kunt hiermee besparen en je houdt meer over voor andere dingen zoals een paar schoenen en je houdt rekening met het milieu. Waardoor je sustainabel bezig bent, op een verantwoorde manier. Ben je er op uitgekeken? dan maak je er iemand anders blij mee.

 

En als je langer met je spullen doet heb je een mooie basis waar je je altijd prettig in voelt.

Kwaliteit kledingstukken en een goed design kom je jaren later tegen in de kledingkast van je zus of kind. Voor een nieuw leven, mooi toch? 

 

 

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0