Vintage handmade accessoires


Vintage handgemaakte mode en woonaccessoires. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, alpaca, katoen, linnen en zijde. Deze materialen zijn bekend vanwege hun natuurlijke eigenschappen. We maken op de ambachtelijke traditionele manier mooie accessoires door onze jarenlange vakkennis. En werken samen met diverse ambachtelijke organisaties.

 

Door het gebruik van natuurlijke materialen  blijven de producten met de juiste behandeling  jarenlang mooi waardoor  U langer  kunt genieten van uw aankoop. Heeft U een eigen ontwerp of idee voor een sjaal of andere accessoire. Dan maken wij dit graag voor U op maat, vooral in kleine oplages voor een authentiek product.

 

Wij hebben meer dan jarenlange vakkundige kennis in diverse technieken, materialen  en het ontwerpen van producten om voor u een mooi eindproduct te maken. 


Gehaakte sjaal met gehaakte roosjes
Gehaakte roosjes sjaal

Gemaakt van natuurlijke materialen die lang mooi blijven.


Onze designer sjaals  en andere accessoires worden in Nederland gemaakt. Waardoor we  toezicht op de kwaliteit van de materialen en het maakproces hebben. Hierdoor kunnen wij een kant en klaar product snel leveren. We werken graag met natuurlijke materialen die lang mooi blijven en tijdloos zijn. Het staat garant voor lang plezier van je aankoop hebben, bewuster omgaan met grondstoffen en het is ook nog eens beter voor het milieu. Omdat natuurlijke materialen beter geschikt zijn om te recyclen dan iets wat van plastic gemaakt is zoals polyester, nylon, synthetische materialen. Iets wat ook onderzocht is en waar nu ook toezicht op gehouden wordt.

 

Daarnaast is een product van natuurlijk materiaal en van goede kwaliteit weer gemakkelijk te verkopen als vintage of door het te schenken aan een goed doel als je erop uitgekeken bent. In onze producten zit veel tijd en energie en worden met liefde gemaakt. Waarbij U de zekerheid heeft om een goed kwaliteit product te kopen, waar U nog lang plezier van heeft.


Geweven sjaals en andere unieke accessoires en woonaccessoires ambachtelijk gemaakt.


Onze geweven sjaals en andere unieke mode en woonaccessoires worden met verschillende materialen gemaakt en afgewerkt. Met kralen, pailletten, of borduursels en gehaakte bloemen zoals bij onze granny square sjaals. En de gebreide sjaals  worden met kabels of andere patronen en technieken gebreid. Op dit moment hebben we een paar voorbeelden op onze website staan. Maar een eigen ontwerp gebreid, gehaakt of geweven laten maken behoort tot de mogelijkheden. 

Handgebreide witte sjaal
gebreide witte sjaal

Wij maken sjaals en mode en woonaccessoires naar eigen ontwerp.


Wij maken sjaals in verschillende vormen, zoals rechthoekig, of een driehoekige omslagdoek waardoor je het op verschillende manieren kunt dragen. De afmetingen kunnen aangepast worden van klein tot grote omslagdoeken. Het is mogelijk om motieven erin te verwerken of andere materialen. Daarnaast maken we ook unieke woonaccessoire en andere bijpassende mode accessoires zoals tassen en sieraden.

Handgebreide sjaal
Gebreide sjaal

Onze professionele ervaring met diverse traditionele technieken en het ontwerpen ervan.


Wij hebben jarenlange ervaring in diverse technieken het maken van hand gebreide, gehaakte en handgeweven producten. En in het ontwerpen van diverse modellen en het uitwerken daarvan. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring in diverse borduurtechnieken op de traditionele manier. Het heeft een andere uitstraling dan een machinaal geborduurd product en het wordt veel gebruikt bij design kleding.