Een alpaca sjaal kopen?


Een sjaal van deze luxe wol heeft een lange levensduur.


Onze alpaca sjaal  is een fijne sjaal gemaakt van 100 % alpaca wol. De bijzondere eigenschappen van deze wol soort slijtvast, en een lange levensduur.Door de samenstelling van de vezel voelt de stof koel aan in de zomer en warm in de winter als dikke winter sjaal, daarnaast heeft de wol een mooie glans. Het voelt goed aan op de huid  en veroorzaakt geen allergische reactie. Het is tevens waterafstotend en vlam dovend waardoor kleding en huisaccessoires veilig te dragen zijn.

 

Het is zelfs drie keer warmer dan gewone wol en heeft ook nog eens een luxere uitstraling. En de alpaca wol in combinatie met andere wol, zijde of katoen zorgt  voor een sterk product met een extra lange levensduur.

Het is een duurzaam product en een verantwoorde keuze voor milieu en dier zelf.

 


Echte wol kun je het beste met de hand in lauw water wassen, niet wringen maar knijpen. Omdat anders je sjaal gaat vervilten. Met een beetje azijn of een drup wolwasmiddel dit wel goed uitspoelen, nu is jou sjaal weer helemaal fris. Liggend op een handdoek laten drogen en het blijft nog net zo mooi als toen je hem kocht. Tot zeker meer dan 10 jaar waardoor het ook nog eens een voordelig aanschaft product is.